Powering Agrifood
Hoe moderne technologie (economisch) succesvol kan worden ingezet om toegang tot schone energie te verlenen aan boerencoöperaties en agro-industriële bedrijven wereldwijd.
Programma “Living Ecosystem”
Hoever zijn we in de transitie naar biobased materialen? In het 8-jarige programma “Living Ecosystem” bundelen Avans Hogeschool, Hogeschool Rotterdam en HZ University of Applied Sciences hun krachten op het gebied van biobased ingrediënten, circulair bouwen en biobased plastics.
Follow-up S4G
Follow-up S4G
Bedrijfsafval- of reststromen worden gekoppeld aan een passende afnemer, opwerker of hergebruiker in Zeeland, West- en Midden-Brabant.
Verduurzaming scheepstransporten Rusland - Benelux
Verduurzaming scheepstransporten Rusland – Benelux
Dit project kijkt hoe hernieuwbare brandstoffen een bijdrage kunnen leveren aan het verduurzamen van zeetransport.
Learning community biobrandstoffen
Learning Community hernieuwbare brandstoffen
Samen leren en ontwikkelen op het gebied van hernieuwbare brandstoffen
PHA accumulatie capaciteit van RWZIs
Welke RWZIs zijn geschikt voor de productie van PHA (bioplastic)
NACO – Nul Afval Collectief Oosterhout
NACO – Nul Afval Collectief Oosterhout
Collectief voor hergebruik van reststromen op bedrijventerreinen in Oosterhout
Biobased flocculanten voor waterzuivering
Biobased flocculanten voor waterzuiveringen
Ontwikkelen van biobased flocculanten, als alternatief voor op olie gebaseerde flocculanten
Building light
Haalbaarheidsstudie naar het gebruik van biochar in composieten, om de eigenscheppen te verbeteren voor toepassing in bouwmaterialen
Aardbeientray
BioADD
Onderzoek naar toepassing van biochar in biopolymeren om de eigenschappen te verbeteren
Sustainable solid biofuels
bijdragen aan een zero-waste en lage koolstofemissie productie van houtskool door de haalbaarheid en energie-efficiëntie van verschillende conversietechnologieën te evalueren.
Cashing cashew
Onderzoek naar de beste toepassingen voor de olie die wordt geproduceerd bij pyrolyse van de schillen van cashewnoten

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close